U stanu u Istočnom Novom Sarajevu pronađena droga i oružje

01.02.2024. 09:55
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo – Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge operativnim radom došli su do saznanja da lice inicijala A.M. iz Sarajeva - Kanton Sarajevo, u stanu u ulici Vojvode Radomira Putnika u Istočnom Novom Sarajevu posjeduje određenu količinu opojnih droga i oružja.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu izvršen je pretres stana i vozila koje koristi A.M. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto vatreno oružje, 97 komada metaka, digitalna vaga i dvije kesice opojne droge „heroin“ ukupne mase 9,82 grama.

- Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, biće podnešen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv lica A.M. iz Sarajeva – navodi se u saopštenju PU Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Festival "Akordeon art plus" od 28. do 31. maja u Istočnom Sarajevu Festival "Akordeon art plus" od 28. do 31. maja u Istočnom Sarajevu
U četvrtak otvaranje Narodnog pozorišta Istočno Sarajevo U četvrtak otvaranje Narodnog pozorišta Istočno Sarajevo
Edukativno predavanje „Oružje ne štiti, oružje ubija“ sutra u Palama Edukativno predavanje „Oružje ne štiti, oružje ubija“ sutra u Palama
Najčitanije
  • U saobraćajnoj nezgodi na putu Podromanija - Sumbulovac teško povrijeđeno dijete
    18h 29m
    0
  • U četvrtak otvaranje Narodnog pozorišta Istočno Sarajevo
    13h 26m
    4
  • Sokolac: Uplatio novac, teretno motorno vozilo mu nije isporučeno
    18h 46m
    3
  • Nenad Marinković student generacije sa prosjekom 10,00
    17h 51m
    0
  • Dušanov zakonik danas puni 675 godina
    19h 22m
    5