U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo

18.04.2024. 11:40
0
IZVOR: katera.news

Povodom održavanja „Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ i prolaska učesnika ove sportske manifestacije kroz područje Policijske uprave Istočno Sarajevo u subotu, 20. aprila, planirana je obustava saobraćaja na nekoliko dionica puta.

Obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Ustiprača – Rogatica – Sokolac - Han Derventa – Jahorina planirana je u periodu od 12.15 časova do prolaska takmičara.

Potpuna obustava saobraćaja planirana je istog dana u periodu od 13.30 do 16.00 časova u Ulici cara Lazara, opština Sokolac i na dionici regionalnog puta R1-5101, Pale- Bistrica, koja je jednim djelom gradska ulica u periodu od 15.00 do 18.00 časova.

- Radi održavanja Međunarodne biciklističke trke zabranjuje se saobraćaj za sva vozila i pješake, na gore navedenim ulicama, navedenog dana i u navedeno vrijeme – poručili su iz Poicijske uprave Istočno Sarajevo, te zamolili građane za strpljenje i razumijevanje, kao i da u navedenim periodima koriste alternativne putne pravce.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
    19h 8m
    27
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    23h 33m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    6h 8m
    0
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    1h 46m
    2
  • Podijeljeno 195 paketa za socijalno ugrožene stanovnike Istočne Ilidže
    20h 54m
    1