У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево

18.04.2024. 11:40
0
ИЗВОР: katera.news

Поводом одржавања „Међународне бициклистичке трке Београд – Бања Лука 2024“ и проласка учесника ове спортске манифестације кроз подручје Полицијске управе Источно Сарајево у суботу, 20. априлa, планирана је обустава саобраћаја на неколико дионица путa.

Обустава саобраћаја на дионици магистралног пута Устипрача – Рогатица – Соколац - Хан Дервента – Јахорина планирана је у периоду од 12.15 часова до проласка такмичара.

Потпуна обустава саобраћаја планирана је истог дана у периоду од 13.30 до 16.00 часова у Улици цара Лазара, општина Соколац и на дионици регионалног пута Р1-5101, Пале- Бистрица, која је једним дјелом градска улица у периоду од 15.00 до 18.00 часова.

- Ради одржавања Међународне бициклистичке трке забрањује се саобраћај за сва возила и пјешаке, на горе наведеним улицама, наведеног дана и у наведено вријеме – поручили су из Поицијске управе Источно Сарајево, те замолили грађане за стрпљење и разумијевање, као и да у наведеним периодима користе алтернативне путне правце.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    20h 4m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    19h 46m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    20h 40m
    7
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    17h 35m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    16h 37m
    0