U toku konkurs za školovanje i obuku na Vojnoj akademiji u Beogradu

18.03.2022. 15:21
0
IZVOR: SRNA

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo je javni konkurs za izbor do pet kandidata iz građanstva za četvorogodišnje školovanje i obuku na Vojnoj akademiji u Beogradu, za studij pilota helikoptera.

Selekcija i izbor kandidata sastoji se iz tri dijela, prvi dio sprovodi MUP Srpske, a drugi i treći obavljaće se na Vojnoj akademiji u Beogradu.

Selekcija će uključivati provjere znanja iz matematike, fizičkih sposobnosti, te psihološku i medicinsko-zdravstvenu procjenu.

Konačan izbor kandidata, koji će biti upućeni na školovanje, utvrđuje MUP Srpske.

Prijave se mogu dostaviti do 2. aprila lično ili poštom na adresu: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Uprava za policijsku obuku, Banjaluka, Bulevar vojvode Živojina Mišića broj 10-A.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Sve potrebne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti na internet stranici Uprave za policijsku obuku /www.education.muprs.org/ ili na broj telefona 051/333-606.

Komentari 0
Povezane vijesti
Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
Pretresi i hapšenja na području Istočnog Sarajeva, Banjaluke i Zvornika Pretresi i hapšenja na području Istočnog Sarajeva, Banjaluke i Zvornika
Policija se oglasila o dojavi o bombi u Gradskoj upravi Banjaluka Policija se oglasila o dojavi o bombi u Gradskoj upravi Banjaluka
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    15h 29m
    5
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    18h 12m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    13h 4m
    5
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    21h 57m
    0
  • Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
    19h 58m
    0