U toku realizacija novih turističkih sadržaja na Brusu

03.12.2020. 18:26
0
IZVOR: Katera
Kroz projekat "Enjoy Sarajevo Romanija region", u okviru kojeg je realizovan i projekat postavljanja ferate na Crvenim stijenama, ovih dana se nastavljaju aktivnosti na realizaciji novih atraktivnih sadržaja i na Brusu, opština Istočni Stari Grad.
 
Na ovoj lokaciji pristupilo se proteklih dana projektu izgradnje i postavljanja dječije igraonice, teretane na otvorenom, vještačke stijene, kao i pripremama za postavljanje prvog balona na topli vazduh, koji će biti nova turistička atrakcija u Istočnom Sarajevu.
 
Slika
 
Pripreme za postavljanje balona na topli vazduh 
 
Iz Turističke organizacije "Jahorina" kažu da se raduju nastavku aktivnosti, koje će značajno unaprijediti cjelokupnu turističku ponudu Sarajevsko-romanijske regije, kao što je to već, kako kažu, pokazala ferata na Crvenim stijenama.
 
Sve aktivnosti na postavljanju turističkog sadržaja kroz projekat "Enjoy Sarajevo Romanija region" finansirana su od strane Vlade Savezne Republike Njemačke i Evropske unije, a čiji je nosilac projekta Turistička organizacija "Jahorina" sa partnerima Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Privrednom komorom Republike Srpske i firmom "Stanišić d.o.o." iz Pala.
 
Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    5h 6m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    18h 3m
    0
  • Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina
    2h 17m
    1
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    16h 25m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    18h 39m
    3