У току реализација нових туристичких садржаја на Брусу

03.12.2020. 18:26
0
ИЗВОР: Катера
Кроз пројекат "Enjoy Sarajevo Romanija region", у оквиру којег је реализован и пројекат постављања ферате на Црвеним стијенама, ових дана се настављају активности на реализацији нових атрактивних садржаја и на Брусу, општина Источни Стари Град.
 
На овој локацији приступило се протеклих дана пројекту изградње и постављања дјечије играонице, теретане на отвореном, вјештачке стијене, као и припремама за постављање првог балона на топли ваздух, који ће бити нова туристичка атракција у Источном Сарајеву.
 
Слика
 
Припреме за постављање балона на топли ваздух 
 
Из Туристичке организације "Јахорина" кажу да се радују наставку активности, које ће значајно унаприједити цјелокупну туристичку понуду Сарајевско-романијске регије, као што је то већ, како кажу, показала ферата на Црвеним стијенама.
 
Све активности на постављању туристичког садржаја кроз пројекат "Enjoy Sarajevo Romanija region" финансирана су од стране Владе Савезне Републике Њемачке и Европске уније, а чији је носилац пројекта Туристичка организација "Јахорина" са партнерима Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Привредном комором Републике Српске и фирмом "Станишић д.о.о." из Пала.
 
Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 2m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 17m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 8m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 35m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 27m
    0