У току реализација нових туристичких садржаја на Брусу

03.12.2020. 18:26
0
ИЗВОР: Катера
Кроз пројекат "Enjoy Sarajevo Romanija region", у оквиру којег је реализован и пројекат постављања ферате на Црвеним стијенама, ових дана се настављају активности на реализацији нових атрактивних садржаја и на Брусу, општина Источни Стари Град.
 
На овој локацији приступило се протеклих дана пројекту изградње и постављања дјечије играонице, теретане на отвореном, вјештачке стијене, као и припремама за постављање првог балона на топли ваздух, који ће бити нова туристичка атракција у Источном Сарајеву.
 
Слика
 
Припреме за постављање балона на топли ваздух 
 
Из Туристичке организације "Јахорина" кажу да се радују наставку активности, које ће значајно унаприједити цјелокупну туристичку понуду Сарајевско-романијске регије, као што је то већ, како кажу, показала ферата на Црвеним стијенама.
 
Све активности на постављању туристичког садржаја кроз пројекат "Enjoy Sarajevo Romanija region" финансирана су од стране Владе Савезне Републике Њемачке и Европске уније, а чији је носилац пројекта Туристичка организација "Јахорина" са партнерима Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Привредном комором Републике Српске и фирмом "Станишић д.о.о." из Пала.
 
Коментари 0
Повезане вијести
Усвојен закључак да Олимпијски центар „Јахорина“ преузима Андрићград Усвојен закључак да Олимпијски центар „Јахорина“ преузима Андрићград
Обавјештење о прекиду електричне енергије на Јахорини Обавјештење о прекиду електричне енергије на Јахорини
На Требевићу отворена нова планинарска стаза “Медин поглед” На Требевићу отворена нова планинарска стаза “Медин поглед”
Најчитаније
 • Саобраћајна несрећа у Поткрајевима
  23h 23m
  0
 • У саобраћајној несрећи у Поткрајевима погинуло једно лице
  22h 10m
  0
 • У Палама траже радника и нуде плату од 4.500 КМ
  5h 6m
  10
 • Обустављен саобраћај у Mокром
  23h 51m
  0
 • Сунцобран убио жену
  3h 54m
  0