Ubijeni Nedeljković uz baklje ispraćen na vječni počinak (VIDEO)

01.10.2023. 14:06
0
IZVOR: srna.rs

Veliki broj građana Kraljeva dočekao je povorku sa tijelom Stefana Nedeljkovića, koja se iz Leposavića uputila u Vrnjačku Banju, gdje će Nedeljković danas biti sahranjen.

Kraljevčani su kolonu vozila dočekali sa upaljenim bakljama, kako bi odali počast Nedeljkoviću koji je stradao u Banjskoj u nedjelju, 24. septembra, prenosi "Kosovo onlajn".

U jutarnjim časovima veliki broj ljudi okupio se u Zvečanu gdje su odali posljednju poštu Nedeljkoviću i ispratili ga na vječni počinak.

Bojan Mijailović i Igor Milenković, koji su ubijeni u nedjelju u Banjskoj kod Zvečana, danas će biti sahranjeni u svojim rodnim mjestima u opštini Leposavić, a Stefan Nedeljković iz Zvečana u Vrnjačkoj Banji.

Video: Kosovo online Live

Komentari 0
Povezane vijesti
NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
Utopio se otac devetoro djece Utopio se otac devetoro djece
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    13h 15m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    13h 59m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    18h 4m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    18h 8m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    3h 35m
    0