Učenici OŠ "Petar Petrović Njegoš" pobjednici Regionalnog takmičenja Crvenog krsta RS

01.12.2021. 19:15
0
IZVOR: Katera

Regionalno takmičenje "Pokret poznavanja Crvenog krsta" održano je danas u prostorijama Crvenog krsta Republike Srpske na Palama, a na istom je učestvovalo šest ekipa sa područja Sarajevsko-romanijske regije.

Pobjednik takmičenja je ekipa Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" iz Istočne Ilidže, dok su drugo i treće mjesto osvojili učenici OŠ "Sveti Sava" Trnovo, odnosno OŠ "Pale" iz Pala.

Na takmičenju su učestvovale i ekipe osnovnih škola "Sveti Sava" iz Rogatice, "Milan Ilić Čiča Šumadijski" sa Han Pijeska i "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva.

Pobjednička ekipa, koju čine Lana Dragičević, Aleksandra Gajić i Nikolina Radović, predstavljaće Sarajevsko-romanijsku regiju na Republičkom takmičenju koje će se održati 17. decembra 2021. godine na Palama.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža
Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    9h 3m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    10h 18m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    16h 9m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    14h 36m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    16h 28m
    0