Učenici Srednje škole ”28. juni” takmiče se na konkursu "Kuvajmo francuski"

03.04.2021. 20:50
0
IZVOR: Katera

U okviru obilježavanja Dana frankofonije Francuski institut u Bosni i Hercegovini organizuje konkurs “Kuvajmo francuski” u kojem učestvuju učenici osnovnih i srednjih škola.

Slika

Na ovom takmičenju  učestvuju učenici III-2 kulinarski tehničari JU Srednje škole “28. juni” koji su, zajedno sa profesorima, svoja znanja i vještine koristili u izradi raznovrsnih slatkih i slanih jela francuske kuhinje i koju su inicirali da se prijave na ovo takmičenje. Škola "28. juni" je izuzetno ponosna na učenike i njihovu želju da napreduju.

Slika

Do petog aprila 2021. godine možete glasati za učeničke projekte na temu "Kuvajmo francuski" povodom Dana frankofonije. Link za glasanje: "Kuvajmo francuski".

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Povjerenje, brižnost i ljubav za dobrobit djeteta – poruka poslata sa predavanja u SŠ „28. juni“ (FOTO) Povjerenje, brižnost i ljubav za dobrobit djeteta – poruka poslata sa predavanja u SŠ „28. ju...
Prekinuta "Gimnazijada": Učenik pretukao profesora Prekinuta "Gimnazijada": Učenik pretukao profesora
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    18h 24m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    19h 57m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    16h 23m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    18h 36m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    9h 5m
    3