Učenici Srednje škole "28. juni" započeli akciju "Jedan slatkiš, jedno dijete"

16.12.2021. 18:13
0
IZVOR: Katera

Savjet učenika JU Srednja škola "28. juni" iz Istočnog Novog Sarajeva započeo je novu humanitarnu akciju pod nazivom "Jedan slatkiš, jedno dijete", čiji cilj je prikupiti slatkiše za najmlađe čiji roditelji nisu u mogućnosti priuštiti im paketiće.

Organizatori akcije pozvali su sve ljude dobre volje, koji su u finansijskoj mogućnosti, da podrže ovu akciju i kupe bar jedan slatkiš, kako bi djeci iz opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža uljepšali novogodišnje praznike.

Akcija će trajati od 16. do 18. decembra 2021. godine, navodi se na "Fejsbuk" stranici Srednje škole "28. juni".

Slatkiše možete ostaviti u kutijama koje se nalaze u nekoliko marketa na području opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža.

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO) Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Najčitanije
  • Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
    18h 11m
    2
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    23h 58m
    0
  • Danas Markovdan
    6h 29m
    0
  • Izvučeno tijelo nastradalog rudara
    22h 11m
    0
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    2h 47m
    0