Uhapšen ubica žene u Sarajevu

20.08.2024. 17:06
0
IZVOR: glassrpske.com

Policija uhapsila M.D. (27) iz Sarajeva zbog sumnje da je ubio sugrađanku N.S. (60) koja je pronađena izbodena nožem po vratu u stanu u ulici Husrefa Redžića u Sarajevu.

- Policijski službenici Odjeljenja za krvne, seksualne delikte i ratne zločine slobode su lišili muškarca M.D. (27) iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo, ubistvo, na štetu šesdesetogodišnje N.S. iz Sarajeva - saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS)

Dodali su da je osumnjičeni trenutno u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na kriminalističkoj obradi.

- Izvršenim uviđajem u stanu u ulici Husrefa Redžića, utvrđeno je da je žrtva imala povrede nanesene hladnim oružjem u predjelu vrata.

  • U stanu u Sarajevu pronađeno tijelo žene
    20.08.2024. 09:01

    Tijelo žene čiji su inicijali N.S. /60/ pronađeno je u stanu u sarajevskom naselju Ciglane, a policija radi na rasvjetljavanju ubistva, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona ...

Crna hronika
U stanu u Sarajevu pronađeno tijelo žene

Dežurna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo naredila je provođenje brojnih vještačenja i drugih radnji dokazivanja u cilju potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti ovog krivičnog djela ubistva-stoji u saopštenju policije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ministrima najdraži audi, na vozila potrošeno 13,2 miliona KM Ministrima najdraži audi, na vozila potrošeno 13,2 miliona KM
Nema pada kamata do sljedeće godine Nema pada kamata do sljedeće godine
Povećana potražnja za flaširanom vodom, uvoz sve veći Povećana potražnja za flaširanom vodom, uvoz sve veći
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    10h 55m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 37m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 5m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 26m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 35m
    0