Ухапшен убица жене у Сарајеву

20.08.2024. 17:06
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Полиција ухапсила М.Д. (27) из Сарајева због сумње да је убио суграђанку Н.С. (60) која је пронађена избодена ножем по врату у стану у улици Хусрефа Реџића у Сарајеву.

- Полицијски службеници Одјељења за крвне, сексуалне деликте и ратне злочине слободе су лишили мушкарца М.Д. (27) из Сарајева због постојања основа сумње да је починио кривично дјело, убиство, на штету шесдесетогодишње Н.С. из Сарајева - саопштено из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево (МУП КС)

Додали су да је осумњичени тренутно у службеним просторијама Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево на криминалистичкој обради.

- Извршеним увиђајем у стану у улици Хусрефа Реџића, утврђено је да је жртва имала повреде нанесене хладним оружјем у предјелу врата.

  • У стану у Сарајеву пронађено тијело жене
    20.08.2024. 09:01

    Тијело жене чији су иницијали Н.С. /60/ пронађено је у стану у сарајевском насељу Циглане, а полиција ради на расвјетљавању убиства, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона ...

Црна хроника
У стану у Сарајеву пронађено тијело жене

Дежурна тужитељица Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево наредила је провођење бројних вјештачења и других радњи доказивања у циљу потпуног расвјетљавања свих околности овог кривичног дјела убиства-стоји у саопштењу полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
Министрима најдражи ауди, на возила потрошено 13,2 милиона КМ Министрима најдражи ауди, на возила потрошено 13,2 милиона КМ
Нема пада камата до сљедеће године Нема пада камата до сљедеће године
Повећана потражња за флашираном водом, увоз све већи Повећана потражња за флашираном водом, увоз све већи
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 55m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 37m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 5m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 26m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 35m
    0