Uhapšeno lice osumnjičeno za izazivanje saobraćajne nesreće u Palama

12.08.2020. 12:49
0
IZVOR: Katera

Lice inicijala A.K. (36) uhapšen je nakon saobraćajne nesreće, koja se sinoć dogodila kod tunela „Kalovita brda“ na ulazu u Pale, u kojoj su dva lica smrtno stradala dok je jedno teže povrijeđeno.

Prema saopštenju iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, do saobraćajne nesreće je došlo na magistralnom putu Ljubogošta – Pale, u mjestu Kalovita brda, u kojoj su učestvovala vozila „mercedes“, kojim je upravljalo lice A.K. i vozilo „audi“, kojim je upravljalo lice D.H.

U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno su stradali vozač i suvozač iz vozila „audi“, oba inicijala D.H. iz Pala dok je suvozač iz „mercedesa“ A.R. zadobila teške tjelesne povrede, konstatovane u KUM „Koševo“ u Sarajevu.

Povrijeđeno lice je vozilom Hitne pomoći prevezeno na „Koševo“, dok su vozač „mercedesa“ A.K. i druga dva saputnika u istom vozilu zadobila lakše tjelesne povrede.

Portparol Policijske uprave Vesna Stokanović rekla je Kateri da je lice A.K. (36) lišeno slobode, jer se sumnjiči da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje bezbjednosti saobraćaja“ i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće predato nadležnom tužilaštvu.

Kako nezvanično saznajemo, kod vozača „mercedesa“ je utvrđeno prisustvo alkohola i opojnih droga u organizmu.

Obdukcija tijela smrtno stradalih lica biće izvršena danas u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 45m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 40m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 45m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 34m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 43m
    3