Ухапшено лице осумњичено за изазивање саобраћајне несреће у Палама

12.08.2020. 12:49
0
ИЗВОР: Катера

Лице иницијала А.К. (36) ухапшен је након саобраћајне несреће, која се синоћ догодила код тунела „Каловита брда“ на улазу у Пале, у којој су два лица смртно страдала док је једно теже повријеђено.

Према саопштењу из Полицијске управе Источно Сарајево, до саобраћајне несреће је дошло на магистралном путу Љубогошта – Пале, у мјесту Каловита брда, у којој су учествовала возила „мерцедес“, којим је управљало лице А.К. и возило „ауди“, којим је управљало лице Д.Х.

У овој саобраћајној несрећи смртно су страдали возач и сувозач из возила „ауди“, оба иницијала Д.Х. из Пала док је сувозач из „мерцедеса“ А.Р. задобила тешке тјелесне повреде, констатоване у КУМ „Кошево“ у Сарајеву.

Повријеђено лице је возилом Хитне помоћи превезено на „Кошево“, док су возач „мерцедеса“ А.К. и друга два сапутника у истом возилу задобила лакше тјелесне повреде.

Портпарол Полицијске управе Весна Стокановић рекла је Катери да је лице А.К. (36) лишено слободе, јер се сумњичи да је починило кривично дјело „Угрожавање безбједности саобраћаја“ и уз извјештај о почињеном кривичном дјелу биће предато надлежном тужилаштву.

Како незванично сазнајемо, код возача „мерцедеса“ је утврђено присуство алкохола и опојних дрога у организму.

Обдукција тијела смртно страдалих лица биће извршена данас у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бијељини.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 26m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    19h 59m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 25m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 38m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 7m
    3