UKC RS: Uspješan porod trudnice zaražene virusom korona

19.08.2020. 18:19
0
IZVOR: SRNA

Tim ljekara Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske /UKC/ danas je uspješno porodio trudnicu zaraženu virusom korona, a porod je obavljen carskim rezom u 29. nedjelji i riječ je o blizanačkoj trudnoći.

Direktor UKC-a Vlado Đajić rekao je da porod govori o ozbiljnosti situacije i o tome kolika je mogućnost obolijevanja od virusa korona različitih kategorija stanovništva, pa i trudnica, prenosi Alternativna televizija.

- Zato ponovo apelujem na građane da se maksimalno pridržavaju mjera koje su donesene radi sprečavanja širenja bolesti - poručio je Đajić.

Đajić je podsjetio da se UKC uspješno bori sa virusom korona i da je smrtnost oboljelih izuzetno mala u odnosu na zemlje iz okruženja.

Komentari 0
Povezane vijesti
U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO) U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO)
Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC Banjaluka (VIDEO) Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC ...
Porodilja preminula dva dana poslije carskog reza Porodilja preminula dva dana poslije carskog reza
Najčitanije
  • Majka heroj: Lejla doplivala kroz bujicu i spasila kćerku
    15h 0m
    0
  • Najtežu tikvu uzgojio Ratko Govedarica iz Gacka
    13h 58m
    0
  • Romanijski kajmak prepoznatljiv, zaštićen i ima kupce
    17h 51m
    0
  • Darko Vojvodić donirao 1000 KM, pa pozvao i kolege da urade isto
    19h 8m
    1
  • "Dani tikve" okupili oko 80 izlagača i veliki broj posjetilaca (FOTO)
    14h 12m
    1