Uručena pomoć od 600 KM Udruženju "Podrška"

20.11.2023. 09:34
0
IZVOR: srna.rs

Pripadnici Policijske stanice Sokolac uručili su jutros pomoć od 600 KM lokalnom Udruženju za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška", povodom Aranđelovdana, krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, rekao je Srni komandir ove policijske stanice Radovan Šarenac.

Šarenac je rekao da u službenici MUP-a organizovali više aktivnosti obilježavajući slavu, a jedna od njih je i humanitarna akcija u okviru Policijske stanice Sokolac, u kojoj su prikupili pomoć za sokolačku "Podršku".

Danijela Grujić, koja radi već 10 godina u objektu "Podrške" u kome se izlažu i prodaju rukotvorine i ukrasni premeti članova i simpatizera Udruženja, zahvalila je službenicima Policijske stanice Sokolac, te dodala da je ovo prva njihova donacija.

Ona je istakla da je ovo udruženje, koje okuplja tridesetak članova, u veoma teškoj materijalnoj situaciji i da je već nekoliko mjeseci isključena struja u njihovom prodajnom objektu, te da rade u hladnoj prostoriji.

Predsjednik Udruženja za pomoć licima sa posenim potrebama "Podrška" Stana Šuka rekla je da će zatražiti pomoć i razumijevanje za izmirenje duga za struju od Terenske Radne jedinice Sokolac "Elektrodistribucije" Pale kako bi bili stvoreni uslovi za rad u izložbeno-prodajnom objektu.

Jedan od roditelja članova "Podrške" Rade Grujić zahvalnio je u ime svih roditelja pripadnicima Policijske stanice Sokolac koji su prikupili pomoć povodom krsne slave MUP-a Republike Srpske, Sabora Svetog arhangela Mihaila.

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac
Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“ Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    14h 51m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    12h 53m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    11h 46m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    11h 51m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    10h 54m
    1