Uspješne žene u Trebinju

15.09.2019. 15:07
0
IZVOR: Srpskainfo

Privredna komora RS i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS, u sklopu projekta „PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske”, organizuje Treću konferenciju preduzetništva žena u RS koja će se održati 25. septembra u Trebinju.

– Osnovni cilj Konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava, unaprijediti saradnju žena preduzetnica u regionu – saopštila je Privredna komora RS.

Slika

Programom Konferencije predviđeno je i održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te dvije panel diskusije kroz koje će biti predstavljena iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. Takođe, u okviru Evropske mreže preduzetništva, biće održani i bilateralni susreti učesnika.

Učešće na ovoj konferenciji je besplatno, a potrebno je samo registrovati se putem linka http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/ do 20. septembra.

Projekat „PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena RS”, provodi Komorski sistem Republike Srpske. Davalac granta za realizaciju projekta je „EDA – Agencija za razvoj preduzeća” iz sredstava SIEM, a u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za MSP u BiH – SBA BiH” koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH.

 

Organizacija Konferencije realizuje se pod okriljem Evropske mreže preduzetništva, a podržana je i od strane Evropske banke za obnovu i razvoj.

Komentari 0
Povezane vijesti
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    10h 25m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    12h 44m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    13h 11m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    15h 51m
    1
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    8h 32m
    0