Успјешне жене у Требињу

15.09.2019. 15:07
0
ИЗВОР: Српскаинфо

Привредна комора РС и Министарство привреде и предузетништва РС, у склопу пројекта „ППЖ РС – Подршка предузетништву жена Републике Српске”, организује Трећу конференцију предузетништва жена у РС која ће се одржати 25. септембра у Требињу.

– Основни циљ Конференције је промовисати женско предузетништво, охрабрити постојеће и будуће предузетнице за нове предузетничке пројекте, те кроз размјену искустава, унаприједити сарадњу жена предузетница у региону – саопштила је Привредна комора РС.

Слика

Програмом Конференције предвиђено је и одржавање мотивационог предавања, са освртом на проблематику и оснаживање жена у предузетништву, те двије панел дискусије кроз које ће бити представљена искуства предузетница из земље и региона, а биће уприличено и потписивање споразума о сарадњи између удружења жена из региона. Такође, у оквиру Европске мреже предузетништва, биће одржани и билатерални сусрети учесника.

Учешће на овој конференцији је бесплатно, а потребно је само регистровати се путем линка http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/ до 20. септембра.

Пројекат „ППЖ РС – Подршка предузетништву жена РС”, проводи Коморски систем Републике Српске. Давалац гранта за реализацију пројекта је „ЕДА – Агенција за развој предузећа” из средстава СИЕМ, а у оквиру пројекта „Европски оквир за развој стратегија и политика за МСП у БиХ – СБА БиХ” који финансира Сида путем Амбасаде Шведске у БиХ.

 

Организација Конференције реализује се под окриљем Европске мреже предузетништва, а подржана је и од стране Европске банке за обнову и развој.

Коментари 0
Повезане вијести
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Варали преко "Инстаграма" о резултатима утакмица, прибавили више од 166.000 КМ Варали преко "Инстаграма" о резултатима утакмица, прибавили више од 166.000 КМ
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    7h 10m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    8h 25m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    14h 16m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    12h 43m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    14h 35m
    0