Uživaj u ljetu sa telefonom iz nove m:tel ponude

19.06.2024. 10:40
0
IZVOR: katera.news

Zgrabi najbolju ponudu telefona po odličnim cijenama na rate i uživaj u svakom trenutku. Tri savršena modela nude fantastične kamere, velike ekrane i mnogo memorije.

Kao ljubitelja društvenim mreža, potpuno ćete oduševiti Realme C67 8/256 GB sa kojim će svaki tvoj snimak biti vrhunskog kvaliteta. Impresivna glavna kamera od 108 MP sa trostrukim zumom daće ti fotografije u prirodnim bojama i sa naglašenim detaljima, a njegov moćan procesor snagu i efikasnost i pri najzahtjevnim zadacima.

Napredni Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256 GB osvojiće te dizajnom, velikim AMOLED ekranom i fantastičnim trostrukom kamerom od 200 MP sa kojom ti nijedan detalj neće promaći. Kod njega ništa nije prepušteno slučaju, moćna baterija pružiće ti podršku za dugotrajnu upotrebu, a snažan procesor fluidan rad za sve što radiš.

Spektakularni Samsung Galaxy A55 5G 8/128 GB je fascinantni spoj stakla i metala sa zaštitom koja pruža dodatnu čvrstinu i otpornost. Tri fenomenalne kamere će ti obezbijediti savršene fotografije čak i u uslovima slabe svjetlosti, a tu je i 32 MP prednja kamera sa portret modom za idealan selfi u visokoj kvaliteti.

Svaki od ova tri modela pružiće ti još mnogo toga za sjajno korisničko iskustvo. Potraži ih u m:tel ponudi i uz svoju Pretplata tarifu. Realme C67 može biti tvoj uz mjesečnu ratu od 16,49 KM, Redmi Note 13 Pro uz mjesečnu ratu od 23,44 KM, a Galaxy A55 uz mjesečnu ratu od 35,90 KM.

Za više informacija posjeti www.mtel.ba ili nazovi 0800 50 000.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Novi Galaxy preklopni telefoni sa ekskluzivnim futrolama na poklon Novi Galaxy preklopni telefoni sa ekskluzivnim futrolama na poklon
Otkrijte svijet električnih trotineta u m:tel ponudi Otkrijte svijet električnih trotineta u m:tel ponudi
Duple gige i novi telefon! Duple gige i novi telefon!
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 4m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 46m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 14m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 35m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 44m
    0