Уживај у љету са телефоном из нове м:тел понуде

19.06.2024. 10:40
0
ИЗВОР: katera.news

Зграби најбољу понуду телефона по одличним цијенама на рате и уживај у сваком тренутку. Три савршена модела нуде фантастичне камере, велике екране и много меморије.

Као љубитеља друштвеним мрежа, потпуно ћете одушевити Realme C67 8/256 GB са којим ће сваки твој снимак бити врхунског квалитета. Импресивна главна камера од 108 МП са троструким зумом даће ти фотографије у природним бојама и са наглашеним детаљима, а његов моћан процесор снагу и ефикасност и при најзахтјевним задацима.

Напредни Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256 GB освојиће те дизајном, великим АМОЛЕД екраном и фантастичним троструком камером од 200 МП са којом ти ниједан детаљ неће промаћи. Код њега ништа није препуштено случају, моћна батерија пружиће ти подршку за дуготрајну употребу, а снажан процесор флуидан рад за све што радиш.

Спектакуларни Samsung Galaxy A55 5G 8/128 GB је фасцинантни спој стакла и метала са заштитом која пружа додатну чврстину и отпорност. Три феноменалне камере ће ти обезбиједити савршене фотографије чак и у условима слабе свјетлости, а ту је и 32 МП предња камера са портрет модом за идеалан селфи у високој квалитети.

Сваки од ова три модела пружиће ти још много тога за сјајно корисничко искуство. Потражи их у м:тел понуди и уз своју Претплата тарифу. Realme C67 може бити твој уз мјесечну рату од 16,49 КМ, Redmi Note 13 Pro уз мјесечну рату од 23,44 КМ, а Galaxy A55 уз мјесечну рату од 35,90 КМ.

За више информација посјети www.mtel.ba или назови 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ
Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге
Apple MacBook лаптопи у m:tel понуди Apple MacBook лаптопи у m:tel понуди
Најчитаније
 • Дјечаку из Источног Сарајева спашена рука брзом реакцијом љекара КЦУС-а
  20h 23m
  11
 • Саслушан свештеник са Пала: Сумња се да је продавао лажне дипломе "по повољној цијени"
  17h 14m
  2
 • Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву
  22h 18m
  1
 • У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
  21h 5m
  4
 • Осипање у Клубу одборника СНСД-а у Скупштини општине Источна Илиџа
  3h 7m
  3