Vakcinisana gotovo polovina policajaca PU Istočno Sarajevo

30.07.2021. 11:27
0
IZVOR: SRNA

Sa današnjim danom gotovo 50 odsto policijskih službenika Policijske uprave Istočno Sarajevo biće vakcinisano, a taj tempo biće nastavljen, izjavio je Željko Maričić, načelnik Odjeljenja za opšti kriminalitet, sektor kriminalističke policije pri ovoj upravi.

Maričić je novinarima u Istočnom Sarajevu danas rekao da je organizovano vakcinisanje 38 policijskih službenika, tako da će ukupno biti imunizovano 159 pripadnika Policijske uprave.

- Apelujemo na sve policijske službenike, kao i na građane koji se do sada nisu vakcinisali, da to učine što prije kako bi se zaštitili od najavljenog novog talasa pandemije - poručio je Maričić.

Rukovodilac Regionalnog centra Istočno Sarajevo Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Vlado Mijovčić potvrdio je novinarima da je jutros vršena vakcinacija zaposlenih u preduzeću "M:tel".

- Tokom dana biće nastavljeni dani otvorenih vrata kako bi bilo vakcinisano što više građana, osiguranika Republike Srpske, koji su zainteresovani za ovaj postupak - rekao je Mijovčić.

Mijovčić je rekao da je na području Sarajevsko-romanijske regije prvu dozu vakcine do sada primilo 16.102 građana, a revakcinisano je više od 8.500 lica.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja ...
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 35m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 30m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 35m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 24m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 33m
    3