Vaš stil, vaša odluka – HUAWEI nova 10 Pro i HUAWEI nova 10 SE

30.05.2023. 15:50
0
IZVOR: katera.news

HUAWEI nova 10 Pro je telefon koji će vam privući pažnju prvo predivnim izgledom a onda i mogućnostima. Telefon za selfije kakve do sada niste imali, idealan je za snimanje prednjom kamerom, kao i za sve one koji žele vrhunski uređaj srednje klase sa premium karakteristikama.

Zanosni, maštoviti dizajn HUAWEI nova 10 Pro jasno ističe telefon, stil inspirisan svemirom i svjetlošću zvijezda, naglašen je upečatljivim okvirom kamere sa zlatno-orbitalnim prstenom.

Nevjerovatna dualna prednja kamera od 60 MP sa ultra širokougaonom kamerom i opcijom snimanja 4K video sadržaja takođe izdvaja ovaj model.

HUAWEI nova 10 Pro ima i moćan sistem zadnjih kamera, fantastičan veliki ekran, energetski efikasnu bateriju podržanu super brzim punjačem. Snagu mu daju odlični čipset i 8 GB RAM memorije, a u m:tel ponudi na raspolaganju vam je model sa čak 256 GB interne memorije, više nego dovoljno da sačuvate sve što želite.

HUAWEI Nova 10 SE je pristupačan model koji definitivno ima šta da ponudi. Lagan, tankog dizajna, sa moćnim kamerama i baterijom, ovaj uređaj osvaja na prvu.

Vrhunska trostruka kamera sa glavnom kamerom od 108 MP omogućava izvanrednu rezoluciju, bilježeći do sada neprimijećene detalje koje je uživanje otkrivati na izvanrednom velikom ekranu. Dugotrajna baterija podržana je super brzim punjačem.

Ove sjajne uređaje potražite u m:tel ponudi i spojite ih sa nekom od pretplata tarifa za najbolju komunikaciju. Za više informacija posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima Vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima
Pravo mjesto za izbor vašeg novog telefona - Besplatna dostava do vaših vrata Pravo mjesto za izbor vašeg novog telefona - Besplatna dostava do vaših vrata
Završene 14. Sportske igre mladih BiH: Najbolji putuju u Split na regionalno takmičenje Završene 14. Sportske igre mladih BiH: Najbolji putuju u Split na regionalno takmičenje
Najčitanije
 • Bitka za Rogaticu - Jedna od najvećih bitki četnika protiv Nijemaca i ustaša (VIDEO)
  5h 42m
  4
 • Punjene tikvice
  5h 15m
  0
 • Ušao u lift u subotu, a izašao u ponedjeljak
  21h 5m
  0
 • Ranjeni policajac otkrio detalje krvavog pira Albanca
  18h 35m
  1
 • Inspekcija zatvorila dva bazena
  17h 6m
  0