Večeras grupa D, sjajne utakmice na rasporedu Božićnog turnira

30.12.2022. 13:41
0
IZVOR: sport.dc

Četvrto veče Božićnog turnira u Istočnom Novom Sarajevu, ujedno i posljednje u 2022. godini, dovodi na parket dvorane SRC "Slavija" četiri odlične ekipe.

Ovo bi, barem prema najavama ekipa, trebala biti i najkvalitetnija grupa do sada na turniru, koja bi trebala donijeti ogromna uzbuđenja.

Na poziciji D1 je "Caffe Izlog-Sky". Kombinacija ugostitelja iz Istočnog Novog Sarajeva i Trnova sakupila je u svoj sastav fudbalera iz Srbije, a domaće tlo predstavljaće Đorđe Ćeha. Najave su da dolaze prekaljeni asovi Marko Perić i Nikola Rnić, a sa njima i reprezentativci Srbije, Đorđe Rosić, Veroljub Vukadinović, Davor Popović i Miljan Radmanović. Imena koja garantuju odličan futsal i pretendenciju na visok plasman na turniru.

U grupi sa njima je KMF Jahorina 1. Drugi tim Paljana je prve večeri već obezbijedio plasman u osminu finala, a pokušaće Bojan Brčkalo Brke i sa onim najboljim što ima otići što dalje. Lider drugoligaškog "juga" pojačan je sa iskustvom u vidu Mirze Ajanovića i prvotimca Sarajeva, Ibrahima Hršumovića, a tu je i Mario Miletić. Imena koja također obećavaju dobar futsal.

Na kartu iskustva igraće Sen Su - Al Hana Apoteke. Ako ništa, godine i godine iskustva uz kvalitet koji posjeduju garantuju sarajevskoj ekipi da se mogu suprotstaviti svima. Hase, Torlak i drugari imaće šta reći večeras na parketu.

Za kraj grupe ostala je Opština Trnovo. Prvotimci "Željeznice" igraju u drugim ekipa na turniru, ali je dio ostao okupljen da predstavlja jednu od opština iz sastava grada Istočno Sarajevo. Predvođeni kapitenom Slobodanom Elezom, uz Dragana Bjelicu, Dejana Debelnogića, Mirzu Selimovića i ostale sigurno računaju na prolaz dalje. Problem će im večeras predstavljati činjenica da imaju i utakmicu za treće mjesto na turniru u Foči, ali nema sumnje da dolaze sa ozbiljnim namjerama.


 

Komentari 0
Povezane vijesti
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
U aprilu rođene 32 bebe U aprilu rođene 32 bebe
Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    16h 24m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    15h 8m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    9h 53m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    6h 52m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    6h 58m
    0