Вечерас група Д, сјајне утакмице на распореду Божићног турнира

30.12.2022. 13:41
0
ИЗВОР: sport.dc

Четврто вече Божићног турнира у Источном Новом Сарајеву, уједно и посљедње у 2022. години, доводи на паркет дворане СРЦ "Славија" четири одличне екипе.

Ово би, барем према најавама екипа, требала бити и најквалитетнија група до сада на турниру, која би требала донијети огромна узбуђења.

На позицији Д1 је "Caffe Izlog-Sky". Комбинација угоститеља из Источног Новог Сарајева и Трнова сакупила је у свој састав фудбалера из Србије, а домаће тло представљаће Ђорђе Ћеха. Најаве су да долазе прекаљени асови Марко Перић и Никола Рнић, а са њима и репрезентативци Србије, Ђорђе Росић, Верољуб Вукадиновић, Давор Поповић и Миљан Радмановић. Имена која гарантују одличан футсал и претенденцију на висок пласман на турниру.

У групи са њима је КМФ Јахорина 1. Други тим Паљана је прве вечери већ обезбиједио пласман у осмину финала, а покушаће Бојан Брчкало Брке и са оним најбољим што има отићи што даље. Лидер друголигашког "југа" појачан је са искуством у виду Мирзе Ајановића и првотимца Сарајева, Ибрахима Хршумовића, а ту је и Марио Милетић. Имена која такођер обећавају добар футсал.

На карту искуства играће Сен Су - Ал Хана Апотеке. Ако ништа, године и године искуства уз квалитет који посједују гарантују сарајевској екипи да се могу супротставити свима. Хасе, Торлак и другари имаће шта рећи вечерас на паркету.

За крај групе остала је Општина Трново. Првотимци "Жељезнице" играју у другим екипа на турниру, али је дио остао окупљен да представља једну од општина из састава града Источно Сарајево. Предвођени капитеном Слободаном Елезом, уз Драгана Бјелицу, Дејана Дебелногића, Мирзу Селимовића и остале сигурно рачунају на пролаз даље. Проблем ће им вечерас представљати чињеница да имају и утакмицу за треће мјесто на турниру у Фочи, али нема сумње да долазе са озбиљним намјерама.


 

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    11h 11m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    22h 44m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    22h 25m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    9h 25m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    7h 15m
    0