Večeras svečana akademija koordinacionog odbora Crvenog krsta Sarajevo-Romanija

30.06.2022. 09:28
0
IZVOR: srna.rs

Koordinacioni odbor Crvenog krsta Sarajevo-Romanija večeras će u Istočnom Novom Sarajevu održati svečanu akademiju povodom 30 godina postojanja i rada Crvenog krsta Republike Srpske.

Na akademiji će biti uručena priznanja predstavnicima lokalnih samouprava, organizacija Crvenog krsta Srpske sa područja čitave regije, saradnicima i volonterima, najavljeno je iz Crvenog krsta Republike Srpske.

U sklopu svečanog programa obilježavanja, prisutni će imati priliku da pogledaju dokumentarni film "Stazama humanosti" koji predstavlja svojevrsno svjedočanstvo bivših i sadašnjih zaposlenih, saradnika i volontera kroz tridesetogodišnju istoriju Crvenog krsta Srpske.

Svečana akademija biće održana u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo od 18.00 časova, a izjave za medije su predviđene u 17.30 časova u holu tog centra. 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    14h 2m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    13h 18m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    10h 34m
    4
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    8h 56m
    0
  • Danas Markovdan
    17h 44m
    0