ViK Istočno Sarajevo: Obavještenje

15.08.2024. 10:32
0
IZVOR: katera.news

Iz KP „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Sarajevo obavještavaju korisnike koji se vodom snabdijevaju sa rezervoara Baba na Zlatištu da zbog neracionalne potrošnje vode dolazi do smanjenja pritiska u mreži i povremenih problema u vodosnabdijevanju stanovnika na većim visinskim zonama.

- Napominjemo da je dotok sa Jahorinskih vrela na rezervoara "Babu" konstantan, dovoljan i količinski nepromijenjen u odnosu na prethodne periode, i da je jedini i osnovni problem prekomjerna i neracionalna potrošnja vode – poručili su iz ovog preduzeća.

Naselja koja se snabdijevaju sa rezervoara Baba su Miljevići, dio naselja Ivanići, Petruše, Stanojevići, Kozarevići, Petrovići, Zlatište, Njegoševa ulica i dio ulice Srpskih ratnika i Trebevićke.

Iz „Vodovoda i kanalizacije“ mole potrošače za razumijevanje i racionalnu potrošnju vode.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
„Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od raka „Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od...
Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    8h 23m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    13h 38m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    3h 6m
    0
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    5h 6m
    2
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    11h 24m
    0