ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje

02.09.2024. 08:26
0
IZVOR: katera.news

Iz KP „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Sarajevo obavještavaju potrošačeu naseljima Miljevići, Petruše, Stanojevići, Kozarevići, Petrovići, Njegoševa ulica, dio ulice Srpskih ratnika, Zlatište, Trebevićka ulica i dio naselja Ivanići, koji se snabdijevaju sa Jahorinskih vrela putem rezervoara "Baba" da će danas doći do prekida vodosnabdijevanja.

Kao razlog, iz preduzeća navode radove na hitnoj sanaciji kvara na transportnom cjevovodu DN 325 mm lokalitet Brus, a ističu da radove na sanaciji izvodi JP Vodovod i kanalizacijaa.d. Pale koje gazduje istim.

Prekid dotoka planiran je od 9.00 časova, a dotok vode na rezervoar "Baba" očekuje se nakon sanacije, poslije 15.00 časova, a iz preduzeća mole potrošače  da vodu ne rasipaju i da je racionalno koriste.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja ...
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    3h 59m
    0
  • Slani mafini
    13h 20m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 15m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    13h 9m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 38m
    0