Za liječenje Anđele prikupljeno 6.600 KM

28.09.2022. 11:43
0
IZVOR: srna.rs

Na humanitarnom koncertu u Bijeljini za liječenje djevojčice Anđele Tanacković iz Ugljevika prikupljeno je 6.600 KM, saopšteno je iz Udruženja za pomoć roditeljima Bijeljina.

U ime organizatora koncerta i Anđeline porodice u saopštenju se izražava zahvalnost svima koji su učestvovali - izvođačima, privrednim subjektima koji su poklonili vaučere i donirali hranu i piće za sve učesnike, sjajnoj publici i ljudima koji su izdvojili vrijeme da organizuju koncert.

- Sa iskrenim željama da naša Anđela ozdravi i da u budućnosti povodi za koncerte budu veseliji, još jednom veliko hvala za dobrotu i humanost! - navode iz Udruženja.

Šesnaestogodišnja Anđela Tanacković iz Ugljevika oboljela je od leukemije. Nakon liječenja u Beogradu predložena je transplantacija koštane srži u Njemačkoj čija je cijena procijenjena na oko 300.000 evra. 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Neven Tuševljak krenuo na humanitarno trčanje za Dimitrija Neven Tuševljak krenuo na humanitarno trčanje za Dimitrija
Neven Tuševljak kreće u humanitarno trčanje od Istočnog Sarajeva do Bijeljine Neven Tuševljak kreće u humanitarno trčanje od Istočnog Sarajeva do Bijeljine
Karte za pomoć u liječenju Gorana Simića mogu se naći na više lokacija u Istočnom Sarajevu Karte za pomoć u liječenju Gorana Simića mogu se naći na više lokacija u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
 • Najugroženijima 200 kilograma svinjskog mesa
  10h 41m
  6
 • Teatar u sarajevskih Srba
  2h 16m
  0
 • Džudo klub „Romanija“ iz Pala uspješan u Vojkovićima
  6h 38m
  0
 • Završeni četvrti "Dani Sloge" u Sabornoj crkvi u Sarajevu
  8h 46m
  0
 • Japanski navijači otkrili zašto ostaju čistiti stadione nakon utakmica
  9h 3m
  0