Zabranjen saobraćaj za teretna vozila preko Romanije zbog obilnih snježnih padavina

29.11.2021. 19:01
0
IZVOR: Katera

Zbog snijega koji pada, na području Romanije teretna vozila se isključuju iz saobraćaja, a zbog zasnježenog kolovoza otežano se saobraća i u ostalim  višim predjelima i preko planinskih prevoja Republike Srpske, saopšteno je iz AMS Republike Srpske.

Posebno se izdvajaju putni pravci Trnovo – Foča preko Rogoja, Foča - Gacko prevoj Čemerno, Vlasenica - Han Pijesak preko Han Pogleda, Mrkonjić Grad – Mliništa i Kneževo - Ugar.

- U nižim krajevima vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, a vozačima skrećemo pažnju i na učestale odrone  na svim dionicama u usjecima i pored kamenih kosina - saopšteno je iz AMS Republike Srpske.

Na putevima na kojima se izvode sanacioni radovi, obavezno je poštovanje privremene saobraćajne signalizacije, koja reguliše saobraćaj. 

Vozačima se savjetuje maksimalno oprezna vožnja, prilagođena stanju i uslovima na putu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    9h 4m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    21h 4m
    7
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    22h 38m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    6h 33m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    5h 51m
    0