Zagreb: Ubio se napadač na policajca

12.10.2020. 10:30
0
IZVOR: Srna

Napadač koji je jutros ranio policajca na Trgu Svetog Marka u Zagrebu, a potom pobjegao, ubio se i pronađeno je njegovo tijelo.

Policija je oko 9.00 časova saopštila da je pronađeno tijelo napadača.

- Jutros u 8.06 časova primljena je dojava o pucnjavi na Trgu Svetog Marka u Zagrebu. Prema prvim utvrđenim informacijama, jedan policijski službenik je povrijeđen i ukazuje mu se ljekarska pomoć. Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinioca. Osoba je počinila samoubistvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja - naveo je hrvatski MUP u saopštenju.

Policija je na zvaničnom "Tviter nalogu navela da je 31-godišnji policajac podvrgnut hirurškom zahvatu i da mu je stanje stabilno.

HRT javlja da ranjeni policajac ima četiri prostrelne rane.

Predsjednik Sindikata hrvatske policije Dubravko Jagić naveo je da je ili riječ o terorističkom napadu ili o psihički labilnoj osobi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zemljotres u Hrvatskoj: "Dobro je zadrmalo" Zemljotres u Hrvatskoj: "Dobro je zadrmalo"
Parlamentarni izbori u Hrvatskoj: HDZ osvojio 61, SDP 42 mandata Parlamentarni izbori u Hrvatskoj: HDZ osvojio 61, SDP 42 mandata
Prva izlazna anketa izbora u Hrvatskoj: HDZ-u 58 mandata, SDP-u i partnerima 44 Prva izlazna anketa izbora u Hrvatskoj: HDZ-u 58 mandata, SDP-u i partnerima 44
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    20h 38m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    18h 13m
    7
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    23h 21m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    4h 12m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    2h 39m
    0