Zaklao suprugu, sebi presudio strujom

21.08.2021. 13:54
0
IZVOR: Glas Srpske

Zoran Spasojević (56) iz Prnjavora nožem je usmrtio suprugu Draganu (53), a potom je presudio sebi tako što se uhvatio za električnu instalaciju, saznaje „Glas Srpske”.

Prema saznanjima "Glasa Srpske" zločin se desio u njihovoj porodičnoj kući u selu Crkvena kod Prnjavora, a Zoran je suprugu navjerovatnije zaklao. 

Ovaj zločin otkrila je radnica njihove prodavnice rano jutros kada je došla na posao.

- Ona je zatekla stravičan prizor i u kući je otkrila beživotno tijelo Dragane koja je bila sva u krvi. Zoran je pronađen mrtav u podrumu kuće. On se uhvatio za gole žice električne instalacije i tako ubio strujnim udarom - rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor jutros prijavljeno je da je u mjestu Crkvena, u prostorijama trgovinske radnje, koja se nalazi u sklopu stambene kuće pronađeno beživotno tijelo D.S.

- Pregledom kuće, u podrumskim prostorijama je pronađeno i beživotno tijelo Z.S. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je izašao na lice mjesta događaja i rukovodi uviđajem - rekli su u policiji ne navodeći detalje.  

Komentari 0
Povezane vijesti
Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu
Užas u Centru za socijalni rad: Ubio bivšu ženu i ranio njenog brata Užas u Centru za socijalni rad: Ubio bivšu ženu i ranio njenog brata
Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    11h 23m
    4
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    20h 15m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    14h 6m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    17h 51m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    8h 58m
    4