Zalutali metak ranio Fočaka

06.01.2020. 17:22
0
IZVOR: SRNA

Fočak čiji su inicijali I.N. /65/ ranjen je u predjelu desne nadlaktice od zalutalog metka, rečeno je Srni u fočanskoj Policijskoj upravi, a iz Univerzitetske bolnice je potvrđeno da je riječ o lakšoj povredi.

-Povrijeđeno lice zbrinuto je u bolnici i stabilnog je zdravstvenog stanja, a riječ je o lakšoj tjelesnoj povredi - rekao je Srni dežurni hirug Maksim Kovačević.

Do ranjavanja je došlo u jutarnjim časovima u Ulici Svetog Nikole, kada je ispred porodične kuće lice I.N. pripremalo pečenicu za predstojeći Božić.

Ranjeno lice osjetilo je bol i primijetilo krv, a povreda je, najvjerovatnije, nastala od zalutalog metka, nepoznatog kalibra, rekli su u policiji.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Foča, a o ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac.

Iz Policijske uprave Foča još jednom apeluju da se građani tokom praznika uzdrže od upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava, kako bi praznične dane proveli u miru i radosti. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Drugi dio priče o Svetom Budimiru- Nesahranjena vojska i vidanje bratoubilačkih rana Drugi dio priče o Svetom Budimiru- Nesahranjena vojska i vidanje bratoubilačkih rana
Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
Najčitanije
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    20h 35m
    1
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    16h 30m
    6
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    13h 0m
    0
  • Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
    12h 9m
    1
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    31m
    0