Zapaljena dva kamiona na barikadi kod Dudinog Krša

29.12.2022. 09:21
0
IZVOR: srna.rs

Dva kamiona koji su bili postavljeni kao barikada u mjestu Dudin krš na putu između južnog dijela Kosovske Mitrovice i Zvečana, zapaljena su jutros, rečeno je Srni u kosovskoj policiji.

Iz policije su naveli da su oba kamiona zapaljena jutros oko 7.00 časova, a da će uviđaj biti izvršen kada se omogući nesmetan prilaz mjestu gdje su izgorjeli.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić postigao je sinoć dogovor sa Srbima sa sjevera Pokrajine da se uklone barikade sa puteva na sjeveru Kosova i Metohije, koje su Srbi postavili poslije hapšenja bivšeg pripadnika policije Dejana Pantića.

Situacija na području Kosovske Mitrovice jutros je mirna, a, prema informacijama iz policije, uklanjanje barikade u Bošnjačkoj Mahali trebalo bi da počne za oko dva časa.

Slika

Foto: radiomitrovicasever.com

Komentari 0
Povezane vijesti
Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO) Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO)
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    13h 3m
    12
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    11h 59m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    12h 3m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    8h 56m
    0
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    10h 53m
    0