Запаљена два камиона на барикади код Дудиног Крша

29.12.2022. 09:21
0
ИЗВОР: srna.rs

Два камиона који су били постављени као барикада у мјесту Дудин крш на путу између јужног дијела Косовске Митровице и Звечана, запаљена су јутрос, речено је Срни у косовској полицији.

Из полиције су навели да су оба камиона запаљена јутрос око 7.00 часова, а да ће увиђај бити извршен када се омогући несметан прилаз мјесту гдје су изгорјели.

Предсједник Србије Александар Вучић постигао је синоћ договор са Србима са сјевера Покрајине да се уклоне барикаде са путева на сјеверу Косова и Метохије, које су Срби поставили послије хапшења бившег припадника полиције Дејана Пантића.

Ситуација на подручју Косовске Митровице јутрос је мирна, а, према информацијама из полиције, уклањање барикаде у Бошњачкој Махали требало би да почне за око два часа.

Слика

Фото: radiomitrovicasever.com

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    16h 28m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    15h 23m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    10h 11m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    11h 17m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    19h 45m
    0