„Zbogom s druge strane“ najavljuje novi početak

12.12.2023. 08:39
1
IZVOR: katera.news

Naša sugrađanka Jovana Bojanić, mlada magistrica muzike, nakon dvogodišnje pauze, juče je objavila svoj drugi singl.

Ovog puta, publici se predstavila sa emotivnom baladom koja nosi naziv Zbogom s druge strane“, pjesmom o bolnom završetku ljubavi, čiji tekst potpisuje Ana Ivanović.

- Mislim da će se u ovom tekstu pronaći mnoge djevojke i žene. Jer, svi smo bar jednom u životu pustili, odbolovali ili ne, ali svakako rekli zbogom nekim velikim ljubavima. Ana je vrlo uspješno prenijela moja osjećanja na papir, te slobodno mogu reći da je ova pjesma autobiografska, jer je u njoj opisan jedan dio mog života. Neka ova pjesma ovog decembra bude za sve one koji su u ovoj godini izgubili ljubav, neka im bude ventil kojim će sve to pustiti, isplakati i krenuti dalje - rekla je Jovana.

Slika

Autor, aranžer i producent pjesme „Zbogom s druge strane je Edvin Hadžić, koji je već odavno prisutan na našoj muzičkoj sceni, ali i van granica BiH. Edvin je, zokom svoje karijere, ostvario uspješne saradnje sa Dinom Merlinom (Eurosong 2011), Damirom Imamovićem, Amirom Medunjanin, Halka feat. Božo Vrećo, Zoster, Letu štuke, Sarajevo Jazz Guerrilla…

Dvojac Bojanić - Hadžić neće se zaustaviti na ovoj pjesmi, jer je već nekoliko pjesama spremno da ugleda svjetlo dana, u kojima će se kao autor okušati i Jovana.

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Role 12.12.2023. 12:06
    Klempa u stihovima
Povezane vijesti
Jovana Bojanić snimila prvi singl i spot za pjesmu "Pozdravi bol" (VIDEO) Jovana Bojanić snimila prvi singl i spot za pjesmu "Pozdravi bol" (VIDEO)
Jovana Bojanić i Peđa Hart snimili obradu pjesme "Ko li noćas miluje ti kosu" (VIDEO) Jovana Bojanić i Peđa Hart snimili obradu pjesme "Ko li noćas miluje ti kosu" (VIDEO)
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    3h 10m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    13h 28m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    13h 34m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    13h 32m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    12h 23m
    0