Žuto upozorenje zbog visoke temperature i grmljavine

12.08.2020. 08:29
0
IZVOR: SRNA

Žuti meteoalarm koji upozorava na visoku temperaturu i grmljavinu upaljen je danas za cijelu teritoriju BiH, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj na području Banjaluke i Prijedora očekuju se lokalni grmljavinski procesi i temperatura oko 32 stepena Celzijusova.

Na području Foče i Višegrada očekuje se grmljavina, a za područje Trebinja žuti metoealarm upozorava na maksimalnu temperaturu vazduha oko 32 stepena.

U FBiH na području Sarajeva, Tuzle, Bihaća i Livna očekuje se grmljavina, a na području Mostara i grmljavina i temeperatura do 36 stepeni.

Žuti meteoalarm označava da vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali su potencijalno opasne i treba biti na oprezu. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Raste broj prijavljenih slučajeva nasilja na internetu Raste broj prijavljenih slučajeva nasilja na internetu
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    9h 17m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    19h 35m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    19h 41m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    19h 39m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    18h 30m
    0