Zvezda u četvrtak gostuje Glazgov Rendžersu

08.03.2022. 19:36
0
IZVOR: Katera

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak, 10. marta 2022. godine u 21.00 čas igraju meč osmine finala Lige Evrope protiv Glazgov Rendžersa.

Prvotimac Zvezde Ohi Omodžuanfo, koji je ove zime obukao crveno-bijeli dres, rekao je za srpske medije da njegovi saigrači i on žele ostvariti što bolji rezultat u Škotskoj.

- Svjesni smo važnosti meča u četvrtak, ali to je samo prvo poluvrijeme. Gostujemo sjajnoj ekipi, koja je sa razlogom najtrofejniji klub u Škotskoj i aktuelni prvak. Na sve to, eliminisali su Borusiju Dortmund i pokazali kvalitet u posljednjem evropskom okršaju, protiv favorizovanog tima. S druge strane, mi smo sa razlogom prvoplasirani završili u grupi, tako da biće veoma zanimljiv okršaj - rekao je Ohi za klupski sajt, prenosi "Mocart sport".

Ohi je istakao da su ga u Crvenoj zvezdi prihvatili na najbolji mogući način, a on se već odužio odličnim partijama.

Posebno se istakao u nedavnom okršaju za najvećim rivalom Partizanom u "večitom derbiju", kada je postigao jedan od dva gola za Zvezdu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
Piksi potpisao novi ugovor, ostaje selektor Srbije Piksi potpisao novi ugovor, ostaje selektor Srbije
Dala ime po djevojci sa čijom jetrom živi: Ne zaboravlja Sofiju koja joj je produžila život Dala ime po djevojci sa čijom jetrom živi: Ne zaboravlja Sofiju koja joj je produžila život
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    16h 33m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 6m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    22h 58m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 6m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 3m
    0