Лажно пријавио крађу ауто дијелова, извршиоци лишени слободе

20.09.2021. 12:08
1
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево лишили су слободе два лица из Фоче и то Д.С. због основа сумње да је починио кривично дјело „Лажно пријављивање кривичног дјела“ и М.Р. због основа сумње да је починио кривично дјело „Тешка крађа“, док је за лицем Ђ.В. из Гацка расписана потрага и за истим се интензивно трага, због кривичног дјела „Тешка крађа“.

Лице Д.С. се сумњичи да је дана 16. 9. 2021. године лажно пријавио да су му непознати извршиоци на паркинг простору, у улици Николе Тесле у Источном Новом Сарајеву оштетили возило „Golf 7“, отуђивши више дијелова са и из истог.

Оперативним радом полицијски службеници дошли су до сазнања да су лица Д.С, М.Р. и Ђ.В. по претходном договору припремили возило за лакше отуђење дијелова, исте отуђили, те сакрили у кући код лица М.Т. из Пала.

На основу наредебе Основног суда у Сокоцу, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, дана 17. 9. 2021. године у Палама извршен је претрес куће и помоћних објеката, које користи М.Т. којом приликом су пронађени и одузети наведени ауто дијелови, чиме је лице М.Т. починило кривично дјело „Прикривање".

Након документовања предмета надлежном тужилаштву ће против Д.С, М.Р, Ђ.В. и М.Т. бити достављен извјештај за наведена кривична дјела.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Milos 20.09.2021. 12:22
    Svaka cast momci,ponosim se!
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 21m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 26m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 54m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 28m
    3
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 34m
    0