Лица ухапшена због талачке кризе у Рудом предата Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву

17.06.2023. 11:48
0
ИЗВОР: srna.rs

Четири лица која су ухапшена у вези са талачком кризом у Рудом предата су јутрос Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву, речено је Срни у Полицијској управи Фоча.

Уз ухапшене Тужилаштву је предат је и извјештај о почињена четири кривична дјела - противправно лишење слободе, спречавање службеног лица у вршењу службене радње, недозвољена производња и промет оружја, те изазивање опште опасности.

Портпарол Полицијске управе Фоча Свјетлана Говедарица река је да су ова четири лица у надлежности Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Полиција је јуче у Рудом ухапсила три лица, и једно у Вишеграду, а извршени су и претреси на више локација у објектима које користе ухапшени.

Лица чији су иницијали А.М, Н.О. и Б.Д, ухапшена у Рудом, а лице В.А. ухапшено је у Вишеграду. Њима се на терет ставља да су починила кривично дјело противправно лишење слободе.

Полицији у Фочи јуче је у 8.20 часова пријављено да су два лица противправно лишена слободе, да их В.А. држи затворене у објекту и да им је онемогућен излазак. 

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    14h 15m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    15h 30m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    21h 21m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    19h 48m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    21h 40m
    0