Лице из Хан Пијеска ухапшено због више кривичних дјела

18.07.2022. 11:34
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Хан Пијесак, у сарадњи са Одјељењем за за борбу против тероризма, екстремизма и истаге ратних злочина, а поступајући по наредби Основног суда у Власеници, су у мјесту Поджепље извршили претрес куће, помоћних објеката и возила које користи лице Х.Х. из Хан Пијеска.

Приликом претреса пронађено је и одузето ватрено оружје - пушка, 31 комад муниције, маскирно одијело, батерија и месо за сада непознатог поријекла, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Лице Х.Х. је лишено слободе и након документовања предмета против истог ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ и „Незаконит лов“.

Коментари 0
Повезане вијести
У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе
Промоција књига Бранислава Станковића и Александре Нинковић Тешић у Хан Пијеску Промоција књига Бранислава Станковића и Александре Нинковић Тешић у Хан Пијеску
Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО) Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 58m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    2h 3m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    23h 31m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    21h 5m
    3
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    2h 10m
    0