Лице из Источне Илиџе оптужено за крађу сувог меса, бушилице и лампи

18.07.2022. 09:36
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Ј.К. из Источне Илиџе оптужен је за више провала на подручју те општине, из којих је, између осталог, крао и суво месо, али и због недозвољеног држања снајпера.

Против њега је Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву након спроведене истраге подигло оптужницу коју је потврдио Основни суд у Сокоцу. Терете га да је починио кривична дјела тешка крађа и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Оптужницом му се ставља на терет да је у тачно неутврђеном периоду од 17. новембра 2019. године до 24. новембра те године у Колубарској улици употребом подесног алата провалио врата викендице коју користи Г.А. Након што је насилно ушао у приземље, украо је два конвектора на струју непознате марке.

Такође, терете га да је 30. децембра 2019. године са још једном особом у Хајдук Вељковој улици провалио балконска врата викенд-куће власништво М.Б. те из ње украо двије ЛЕД лампе и хилти бушилицу.

Терете га и да је 22. јула 2020. године у Улици Бранка Радичевића, такође употребом подесног алата, провалио у викенд-кућу власништво Ж.Р, приликом чега је украо девет комада сувомеснатих производа, печенице и војни двоглед.

Према оптужници, у неутврђеном периоду до 23. јула 2020. године у својој породичној кући у Источној Илиџи неовлаштено је држао полуаутоматски војни снајпер са оптичким нишаном.

Пише: Љиљана Радић

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    mishel 18.07.2022. 20:47
    E ovo je uspjeh veliku zvjerku ste uhvatili i procesuirali
Повезане вијести
У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Културном центру Источно Сарајево Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Културном центру Источно С...
У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО) У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО)
Најчитаније
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    6h 40m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    23h 50m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    2h 6m
    0
  • Посни роштиљ од кромпира
    2h 16m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    2h 21m
    0