Љиљана Дрљевић побједник "Осмомартовског турнира"

07.03.2020. 17:07
0
ИЗВОР: Srna

Интернационални мајстор из Србије Љиљана Дрљевић побједник је Првог међународног "Осмомартовског женског турнира у шаху" који је у Источном Сарајеву организовао Шаховски клуб "Славија".
На турниру, који је рејтингован од Свјетске шаховске федерације /ФИДЕ/, учествововале су такмичарке из Србије, БиХ, Црне Горе, Хрватске, Сјеврене Македоније и Молдавије.

Директор Шаховског клуба "Славија" Јово Јањић рекао је Срни да је задовољан успјешном организацијом турнира, као и тиме што је наступило 16 веома квалитетних шахисткиња из шест држава.

- До сада није било бољег шаховског турнира у Источном Сарајеву, али и боље подршке локалних власти с обзиром на то да је општина Источно Ново Сарајево била покровитељ турнира - навео је Јањић.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    1h 42m
    5
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    19h 23m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    16h 22m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    17h 34m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    16h 28m
    0