Љубав рођена у плавој униформи крунисана вјеридбом (ФОТО)

24.10.2023. 10:57
0
ИЗВОР: radiofoca.com

Плаву униформу обоје су обукли из љубави према полицијској служби. Нису ни слутили да ће их заувијек спојити. Своју будућу изабраницу и колегиницу Марину Ковачевић, припадник Јединице Жандармерије Фоча Душко Максимовић запросио је на оригиналан и необичан начин, испред зграде Полицијске управе у Фочи.

Очекивана просидба на неочекиван начин, тако двадесетпетогодишња Марина Ковачевић коментарише потез будућег супруга. Њихово дугогодишње пријатељство, захваљујући истом позиву, прерасло је у љубав.

Слика

Фото: radiofoca.com

- Највише нас је повезао посао и исто интересовање за овај позив. Хвала Богу, на крају је испало најбоље што смо могли замислити. Нисам знала да ће то бити баш овдје испред зграде, сви ми маштамо о том дану, али сам остала изненађена и затечена и, свакако, врло срећна - казала је Марина за Радио Фочу.

Просидба је важан и одлучујући корак, па је зато многим паровима важно гдје ће то учинити. Душко је изабрао мјесто гдје је, каже, љубав почела.

- Зграда Полицијске управе нас је зближила и негдје је и логично да се то управо овдје деси. Ја сам тако осјетио, тако сам урадио, Марина је рекла да и идемо даље - рекао је Максимовић.

Слика

Фото: radiofoca.com

Љубав рођену у плавој униформи, Душко и Марина крунисаће свадбом коју планирају наредне године. Вијест о несвакидашњој просидби Министарство унутрашњих послова РС подијелило је на својим друштвеним мрежама, нагласивши да им је уљепшала дан.

Коментари 0
Повезане вијести
Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
Сабор хорова на платоу Светосавског храма Сабор хорова на платоу Светосавског храма
Миљевина: Муж убио супругу, па себе Миљевина: Муж убио супругу, па себе
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    22h 12m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    20h 14m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    19h 7m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    18h 15m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    19h 12m
    0