Лозо одлична у Јапану

12.02.2024. 17:30
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Лигашки дио у Јапану је завршен, а Сара Лозо ће наставити да се бори за титулу, пошто је њен тим ушао у плеј-оф са четврте позиције. Посљедња два меча екипа из Саитаме је изгубила, али чак и да је било супротно - остала би на истој позицији.

Током викенда је сјајне партије пружила српска репрезентативка Сара Лозо, једна од главних карика у дресу Агео Медикса другу годину за редом.

У суботу је нанизала 17 поена - 16 из напада и један из блока, а у недјељу чак 28 - 27 из напада и један блок.

Њена екипа ће у четвртфиналу играти са петопласираним тимом Денсо Аирибиза. Први сусрет је на програму 24. фебруара.

Сарине партије посебно радују због репрезентације, јер ове године одбојкашице чека учешће на Олимпијским играма, гдје ће јурити једино злато које им недостаје.

Лозо је ове сезоне била у центру пажње када је објављена вијест да је постигла 50 поена на једном мечу, међутим тада се десила грешка статистичара, па је на сајту лиге објављен погрешан поентерски учинак, који је накнадно исправљен. Није бројала до 50, али је имала велики број запажених партија.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Најчитаније
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    21h 3m
    0
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    21h 21m
    5
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    21h 57m
    8
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    18h 52m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    17h 54m
    0