Lozo odlična u Japanu

12.02.2024. 17:30
0
IZVOR: nezavisne.com

Ligaški dio u Japanu je završen, a Sara Lozo će nastaviti da se bori za titulu, pošto je njen tim ušao u plej-of sa četvrte pozicije. Posljednja dva meča ekipa iz Saitame je izgubila, ali čak i da je bilo suprotno - ostala bi na istoj poziciji.

Tokom vikenda je sjajne partije pružila srpska reprezentativka Sara Lozo, jedna od glavnih karika u dresu Ageo Mediksa drugu godinu za redom.

U subotu je nanizala 17 poena - 16 iz napada i jedan iz bloka, a u nedjelju čak 28 - 27 iz napada i jedan blok.

Njena ekipa će u četvrtfinalu igrati sa petoplasiranim timom Denso Airibiza. Prvi susret je na programu 24. februara.

Sarine partije posebno raduju zbog reprezentacije, jer ove godine odbojkašice čeka učešće na Olimpijskim igrama, gdje će juriti jedino zlato koje im nedostaje.

Lozo je ove sezone bila u centru pažnje kada je objavljena vijest da je postigla 50 poena na jednom meču, međutim tada se desila greška statističara, pa je na sajtu lige objavljen pogrešan poenterski učinak, koji je naknadno ispravljen. Nije brojala do 50, ali je imala veliki broj zapaženih partija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Utopio se otac devetoro djece Utopio se otac devetoro djece
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    5h 5m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    3h 49m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    20h 2m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    16h 16m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    21h 8m
    0