Лучић вјерује у изборну побједу Ненада Вуковића у Палама

24.10.2020. 18:30
0
ИЗВОР: Катера

 

Кандидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић рекао је данас у Палама да у овој општини постоји огромна енергија и ентузијазам симпатизера и чланова Српске демократске странке (СДС) да се пружи подршка заједничком кандидату за начелника Ненаду Вуковићу.

Лучић је гостујући данас у Палама заједно са предсједником Српске демократске странке Мирком Шаровићем рекао да је Ненад Вуковић човјек који је у претходном периоду показао како треба радити у интересу општине Пале и града Источно Сарајево.

- Сигуран сам да ћемо нас двојица наставити сарађивати  и  наредне четири године на позицијама начелника и градоначелника, а подршка коју показују становници Пала и Источног Сарајева су најбоља потврда нашег успјеха на изборима - рекао је Лучић.  

Лучић је додао да општина Пале има огромне ресурсе и да се они требају искористити на прави начин, у интересу свих становника ове општине.

- Пале имају велику историјску, али и привредну, туристичку , спортску  и образовну важност за град Источно Сарајево и која има огроман ресурс који се треба користити на прави начин - каже Лучић.

Заједнички кандидат Партије демократског прогреса (ПДП) и Српске демократске странке (СДС) за начелника општине Пале Ненад Вуковић каже да актуелна власт у овој општини није оправдала повјерење грађана у претходном мандату.

Вуковић додаје да оно што су видјели у претходне четири године није довољно за нови мандат актуелног начелника општине, те истиче да је сигуран да су и становници Пала такво нешто препознали.

Он је изразио задовољство подршком коју му у избору за начелника општине Пале несебично пружа СДС.

- За мене и моје схватање политике велика ствар је то што имам подршку СДС-а, нарочито овдје у Палама, на мјесту гдје је СДС доносио веома важне одлуке током деведесетих година и касније - рекао је Вуковић.

Вуковић је поручио да ће се његовим избором за начелника општине и СДС у Палама вратити тамо, како он каже, гдје му је мјесто.

- Сматрам да је узајамна подршка СДС-а и ПДП-а веома важна, како за Пале тако и за град Источно Сарајево и цијелу Републику Српску - поручио је Вуковић.

Предсједник СДС Мирко Шаровић и кандидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић посјетили су данас општину Пале поводом предизборног скупа Српске демократске странке у овој општини.

Коментари 0
Повезане вијести
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО) Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
Прикупљено 55 доза крви у Палама Прикупљено 55 доза крви у Палама
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 35m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    21h 10m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    7h 9m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 36m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 28m
    0