Лучић вјерује у изборну побједу Ненада Вуковића у Палама

24.10.2020. 18:30
0

 

Кандидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић рекао је данас у Палама да у овој општини постоји огромна енергија и ентузијазам симпатизера и чланова Српске демократске странке (СДС) да се пружи подршка заједничком кандидату за начелника Ненаду Вуковићу.

Лучић је гостујући данас у Палама заједно са предсједником Српске демократске странке Мирком Шаровићем рекао да је Ненад Вуковић човјек који је у претходном периоду показао како треба радити у интересу општине Пале и града Источно Сарајево.

- Сигуран сам да ћемо нас двојица наставити сарађивати  и  наредне четири године на позицијама начелника и градоначелника, а подршка коју показују становници Пала и Источног Сарајева су најбоља потврда нашег успјеха на изборима - рекао је Лучић.  

Лучић је додао да општина Пале има огромне ресурсе и да се они требају искористити на прави начин, у интересу свих становника ове општине.

- Пале имају велику историјску, али и привредну, туристичку , спортску  и образовну важност за град Источно Сарајево и која има огроман ресурс који се треба користити на прави начин - каже Лучић.

Заједнички кандидат Партије демократског прогреса (ПДП) и Српске демократске странке (СДС) за начелника општине Пале Ненад Вуковић каже да актуелна власт у овој општини није оправдала повјерење грађана у претходном мандату.

Вуковић додаје да оно што су видјели у претходне четири године није довољно за нови мандат актуелног начелника општине, те истиче да је сигуран да су и становници Пала такво нешто препознали.

Он је изразио задовољство подршком коју му у избору за начелника општине Пале несебично пружа СДС.

- За мене и моје схватање политике велика ствар је то што имам подршку СДС-а, нарочито овдје у Палама, на мјесту гдје је СДС доносио веома важне одлуке током деведесетих година и касније - рекао је Вуковић.

Вуковић је поручио да ће се његовим избором за начелника општине и СДС у Палама вратити тамо, како он каже, гдје му је мјесто.

- Сматрам да је узајамна подршка СДС-а и ПДП-а веома важна, како за Пале тако и за град Источно Сарајево и цијелу Републику Српску - поручио је Вуковић.

Предсједник СДС Мирко Шаровић и кандидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић посјетили су данас општину Пале поводом предизборног скупа Српске демократске странке у овој општини.

Коментари 0
Повезане вијести
У октобру евидентирано 43 нарушавања јавног реда и мира
Прераст - природни феномен у кориту Паљанске Миљацке
Шаровић: Нећемо дозволити прекрајање изборне воље грађана
Најчитаније
 • Додикова освета: Мијења закон да развласти градоначелника Бањалуке и Бијељине
  24.11.2020
  3
 • Мигрант напао дјевојку у сарајевском насељу Добриња
  25.11.2020
  2
 • У Источном Сарајеву корона вирус потврђен код 10 особа
  24.11.2020
  1
 • Прераст - природни феномен у кориту Паљанске Миљацке
  25.11.2020
  0
 • Соколац: Кад чаробни тренуци природе запну за око Момира Томића
  24.11.2020
  0