Lučić vjeruje u izbornu pobjedu Nenada Vukovića u Palama

24.10.2020. 18:30
0

 

Kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić rekao je danas u Palama da u ovoj opštini postoji ogromna energija i entuzijazam simpatizera i članova Srpske demokratske stranke (SDS) da se pruži podrška zajedničkom kandidatu za načelnika Nenadu Vukoviću.

Lučić je gostujući danas u Palama zajedno sa predsjednikom Srpske demokratske stranke Mirkom Šarovićem rekao da je Nenad Vuković čovjek koji je u prethodnom periodu pokazao kako treba raditi u interesu opštine Pale i grada Istočno Sarajevo.

- Siguran sam da ćemo nas dvojica nastaviti sarađivati  i  naredne četiri godine na pozicijama načelnika i gradonačelnika, a podrška koju pokazuju stanovnici Pala i Istočnog Sarajeva su najbolja potvrda našeg uspjeha na izborima - rekao je Lučić.  

Lučić je dodao da opština Pale ima ogromne resurse i da se oni trebaju iskoristiti na pravi način, u interesu svih stanovnika ove opštine.

- Pale imaju veliku istorijsku, ali i privrednu, turističku , sportsku  i obrazovnu važnost za grad Istočno Sarajevo i koja ima ogroman resurs koji se treba koristiti na pravi način - kaže Lučić.

Zajednički kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske stranke (SDS) za načelnika opštine Pale Nenad Vuković kaže da aktuelna vlast u ovoj opštini nije opravdala povjerenje građana u prethodnom mandatu.

Vuković dodaje da ono što su vidjeli u prethodne četiri godine nije dovoljno za novi mandat aktuelnog načelnika opštine, te ističe da je siguran da su i stanovnici Pala takvo nešto prepoznali.

On je izrazio zadovoljstvo podrškom koju mu u izboru za načelnika opštine Pale nesebično pruža SDS.

- Za mene i moje shvatanje politike velika stvar je to što imam podršku SDS-a, naročito ovdje u Palama, na mjestu gdje je SDS donosio veoma važne odluke tokom devedesetih godina i kasnije - rekao je Vuković.

Vuković je poručio da će se njegovim izborom za načelnika opštine i SDS u Palama vratiti tamo, kako on kaže, gdje mu je mjesto.

- Smatram da je uzajamna podrška SDS-a i PDP-a veoma važna, kako za Pale tako i za grad Istočno Sarajevo i cijelu Republiku Srpsku - poručio je Vuković.

Predsjednik SDS Mirko Šarović i kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić posjetili su danas opštinu Pale povodom predizbornog skupa Srpske demokratske stranke u ovoj opštini.

Komentari 0
Povezane vijesti
U oktobru evidentirano 43 narušavanja javnog reda i mira
Prerast - prirodni fenomen u koritu Paljanske Miljacke
Šarović: Nećemo dozvoliti prekrajanje izborne volje građana
Najčitanije
 • Dodikova osveta: Mijenja zakon da razvlasti gradonačelnika Banjaluke i Bijeljine
  24.11.2020
  3
 • Migrant napao djevojku u sarajevskom naselju Dobrinja
  25.11.2020
  2
 • U Istočnom Sarajevu korona virus potvrđen kod 10 osoba
  24.11.2020
  1
 • Prerast - prirodni fenomen u koritu Paljanske Miljacke
  25.11.2020
  0
 • Sokolac: Kad čarobni trenuci prirode zapnu za oko Momira Tomića
  24.11.2020
  0