Мајка из Вогошће годинама гледала како отац силује кћерку

11.10.2019. 19:15
0
ИЗВОР: avaz.ba

Припадници Полицијске станице Вогошћа прекјуче су ухапсили Д. М. (40) због сумње да је починио кривично дјело полног односа с дјететом.

Извор близак истрази открио је да је силовао рођену кћерку!

Исти извор рекао је да се похотни отац сумњичи да је хорор почео прије три године. Сазнаје се да ужас кроз који је пролазила дјевојчица вјероватно никад не би био откривен да она није смогла снаге те се обратила педагогу у школи коју похађа. Дјевојчица се сломила те је до у детаље описала језиве сцене кроз које је пролазила протеклих година.

Избезумљени педагог одмах је алармирао вогошћанску полицију, а у случај су се укључили припадници Одјељења за крвне и сексуалне деликте МУП Кантона Сарајево. И најискуснији истражиоци остали су у шоку када су схватили да је у све умијешена и мајка дјевојчице, 34-годишња Д. М.

Према информацијама до којих је дошао Аваз, мајка је знала и гледала шта ради њен супруг, али никад се није обратила полицији или подузела било шта да прекине хорор. Штавише, она је прикривала злодјела оца из пакла! Тако је, на концу, ухапшена и мајка. Она се за сада сумњичи за кривично дјело помоћи починиоцу овог гнусног дјела.

Гинеколошки преглед

Извор је открио да је дјевојчица упућена на гинеколошки преглед, што је стандардна процедура у оваквим случајевима, како би било утврђено ради ли се заиста о сексуалном напаствовању.

У цијелу причу, која је потресла и саме полицајце, укључио се и Центар за социјални рад.

Задржани 24 сата у притвору

Отац и мајка, након хапшења и саслушања у вогошћанској полицији, прексиноћ су предати у Одсјек за задржавање МУП Кантона Сарајево, гдје су задржани 24 сата. Са случајем је упознат и дежурни кантонални тужилац у Сарајеву. Дјевојчица је, како се незванично сазнаје, до даљњег смјештена у Сигурну кућу.

Коментари 0
Повезане вијести
Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке
Стравични детаљи о смрти затвореника у затвору у Србији Стравични детаљи о смрти затвореника у затвору у Србији
Након дугог трагања пронађен гроб мајке Моме Капора Након дугог трагања пронађен гроб мајке Моме Капора
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    19h 57m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    17h 26m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    11h 40m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    16h 44m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    7h 52m
    0