Мала Хелена Гавран је оздравила и на свој рођендан поново има косицу

18.11.2020. 12:37
0
ИЗВОР: Srpska.info

Трпила је јаке болове, не можете да замислите како је нама родитељима било у тим моментима. Гледати своје дијете у таквим мукама, присјетила се у емотивној исповјести за Блиц Катарина Гавран, мајка златокосе хероине Хелене.

Сада је свему томе дошао крај, ова прелијепа дјевојчица, која је ујединила Србију и регион у борби против опаке болести, оздравила је и данас слави рођендан.

На посљедњој контроли на клиници у Паризу, гдје се ова храбра петогодишња дјевојчица лијечила од љетос, породици је саопштена најљепша могућа вијест – Хелена је сада здрава!

– Када су нам саопштили да је Хелена здрава били смо пресрећни, а онда су нам рекли да Хелена може да иде кући и да нема ништа више са болницама. Е, ту су већ кренуле сузе радоснице – пресрећна је Катарина Гавран, Хеленина мама.

Много мука је сада иза њих

– Прве три терапије су биле блаже. Одмах јој је опала косица, али она је то поднијела херојски – присјећа се болних тренутака њена мајка.

– Нема везе што ми је коса опала, порашће, па ћу поново бити златокоса – биле су тада дирљиве ријечи ове храбре дјевојчице. Данас мала храбрица поново има косицу, а чак јој и треба рајф – подијелила је породица са екипом Блица.

Коментари 0
Повезане вијести
Цијена прегледа код др Несторовића: Ево колико родитељи плаћају да им контроверзни доктор лијечи дјецу Цијена прегледа код др Несторовића: Ево колико родитељи плаћају да им контроверзни доктор ...
Љекари из Српске пишу терапију генералу Љекари из Српске пишу терапију генералу
Мајка недавно преминулог Гордана Савића донирала 50.000 КМ за Магдалену Влашки Мајка недавно преминулог Гордана Савића донирала 50.000 КМ за Магдалену Влашки
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    12h 54m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 50m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    11h 54m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    8h 47m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    10h 44m
    0