Mala Helena Gavran je ozdravila i na svoj rođendan ponovo ima kosicu

18.11.2020. 12:37
0
IZVOR: Srpska.info

Trpila je jake bolove, ne možete da zamislite kako je nama roditeljima bilo u tim momentima. Gledati svoje dijete u takvim mukama, prisjetila se u emotivnoj ispovjesti za Blic Katarina Gavran, majka zlatokose heroine Helene.

Sada je svemu tome došao kraj, ova prelijepa djevojčica, koja je ujedinila Srbiju i region u borbi protiv opake bolesti, ozdravila je i danas slavi rođendan.

Na posljednjoj kontroli na klinici u Parizu, gdje se ova hrabra petogodišnja djevojčica liječila od ljetos, porodici je saopštena najljepša moguća vijest – Helena je sada zdrava!

– Kada su nam saopštili da je Helena zdrava bili smo presrećni, a onda su nam rekli da Helena može da ide kući i da nema ništa više sa bolnicama. E, tu su već krenule suze radosnice – presrećna je Katarina Gavran, Helenina mama.

Mnogo muka je sada iza njih

– Prve tri terapije su bile blaže. Odmah joj je opala kosica, ali ona je to podnijela herojski – prisjeća se bolnih trenutaka njena majka.

– Nema veze što mi je kosa opala, porašće, pa ću ponovo biti zlatokosa – bile su tada dirljive riječi ove hrabre djevojčice. Danas mala hrabrica ponovo ima kosicu, a čak joj i treba rajf – podijelila je porodica sa ekipom Blica.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sergej Stupar u Moskvi počeo sa terapijom Sergej Stupar u Moskvi počeo sa terapijom
Sergej Stupar stigao u Moskvu na liječenje Sergej Stupar stigao u Moskvu na liječenje
Divne vijesti - Sergej Stupar iduće sedmice odlazi na liječenje u Moskvu Divne vijesti - Sergej Stupar iduće sedmice odlazi na liječenje u Moskvu
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    18h 2m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    21h 41m
    7
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    16h 11m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    4h 52m
    0
  • Kako sa BiH pasošima u Šengen od novembra
    23h 8m
    1